top of page

VII

Pater, in manus tuas
commendo spiritum meum

Pare, confio el meu alè a les teves mans

-Lluc, 23:46

3fd273_25aa0f42976a4fe89a0bb4cd7244361c~mv2.jpg

Cosmos Quartet

Nascut a Barcelona el 2014, el Cosmos Quartet s’ha consolidat com un dels quartets de corda més atractius del panorama cambrístic actual. Les seves interpretacions, que comprenen música des del segle XVIII fins a la més actual, són rebudes amb elogis per la crítica i definides com a honestes, elegants, expressives i captivadores.

Coral Mixta d'Igualada

La Coral Mixta d'Igualada va néixer l’any 1955. Fundada  pel mestre Joan Just, té una llarga trajectòria i mantén una estreta relació amb la ciutat d’Igualada.

IMG_5654ss.jpg

Ulrike Haller

Soprano

La soprano sudtirolesa Ulrike Haller resident a Catalunya és apreciada tan pel públic com per la crítica per les seves interpretacions especialment en el camp del Lied i l’oratori.

Marta Valero

Mezzosoprano

Llicenciada amb matrícula d'honor en Interpretació de Cant Clàssic i Contemporani a l’ESMuC, també realitzà estudis de Lied.

marta.jpg
Marc-Sala.jpg

Marc Sala

Tenor

Nascut a Barcelona, realitza els seus estudis al Conservatori Superior del Liceu i es gradua al Conservatori Superior de València. Ha participat en diversos cursos i masterclass amb mestres de fama internacional.

Juan Laborería

Baríton

Nascut a Sant Sebastià, va realitzar estudis superiors de Direcció de Cor a l'ESMuC i l'HMT Felix Mendelssohn Bartholdy de Leipzig. 

Juan Laboreria.jpg
IMG_0695 ALTA - Foto Laia Serch.jpg
Foto: Laia Serch

Lídia Pujol

Col·laboració especial
en la veu de Maria Magdalena

Cantant d’històries, emocions i idees. Els continguts que nodreixen la seva música i espectacles abasten la poesia, el teatre, el pensament crític, l’espiritualitat i la política.

LAURA1.jpg

Laura de Arenzana

Directora

La correpetidora, directora i pianista, és actualment també directora titular de la Coral Mixta d'Igualada,  treballant entre Barcelona i Viena.

Esteban Labari

Direcció d'escena

Professional de les Arts Escèniques amb més de 25 anys d'experiència en cinema, teatre i televisió.

Foto Esteban C.V.jpg
moon02 blanc.png
bottom of page