top of page

Laura de Arenzana

Directora

LAURA1.jpg

La correpetidora, directora i pianista Laura de Arenzana treballa actualment entre Barcelona i Viena. Entre els projectes destacats de les últimes dues temporades, es troben la col·laboració com a correpetidora i coach vocal a la producció de "La Flauta Màgica" amb Marin Alsop i la Chicago Symphony al Ravinia Festival, les òperes "El Castell de Barbablava" i "De Temporum Fine Comoedia" amb Teodor Currentzis al Festival de Salzburg, al Landestheater Linz, Schloss Tabor (Austria) i també al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

De Arenzana també ha ofert diversos recitals amb cantants i altres projectes com a directora a Espanya, Itàlia, Regne Unit i Àustria. Va començar a treballar amb cantants molt d’hora, essent el piano el seu instrument principal, assistint a diversos cursos de piano arreu d’Europa i rebent classes de pianistes reconegudes com Edith Fischer, Ludovica Mosca, Alba Ventura, Diana Baker, etc. L'any 2019 va finalitzar els estudis en Direcció de Cor i Orquestra a l’ESMuC (Barcelona). 

Un any abans de graduar-se, va marxar a Viena a endinsar-se en el món de la correpetició d’òpera i ballet a la MDW (Musik und Darstellende Kunst Wien), on ha tingut l’oportunitat de fer col·laboracions amb Muk (Musik und Kunst Universität) i l’Staatsballet Wien com a correpetidora de dansa. Des de fa dos anys forma part de l’equip directiu i creatiu de Thalassa Music Project.

bottom of page