top of page

NOTÍCIES

Vespres de llum al claustre
6.06.2024

No és estrany que haguem triat dos espais per a clausurar -de claudere, que vol dir "tancar" i comparteix etimologia amb la paraula claustre- el curs de la Coral Mixta d'Igualada. Dos espais quadrats, doncs aquesta és la forma geomètrica que simbolitza a l'home i les seves quatre dimensions: corporal, intel·lectual, espiritual i relacional. El cercle i el quadrat. L'espai obert cap al cel és el cercle, la bòveda, continguda pel quadrat del clauste que marca les quatre direccions en l'espai, els quatre elements o les quatre estacions de l'any.

Coincidint amb el proper solstici, tornem a oferir a Igualada el cicle "Vespres de llum al claustre". En aquesta ocasió, juntament amb la Mixta, dirigida per Francesc Minguella, comptarem amb la presència del quartet de corda COSMOS QUARTET i el prestigiós conjunt vocal CANTORÍA, uns intèrprets d'excepció i de primer nivell del nostre pais. 

Els concerts tindran lloc a les 9 del vespre, a dos "claustres" o espais emblemàtics de la ciutat: el pati nou de l'antic Escorxador i el claustre de Sant Agustí (Escola Pia).

Us convidem a gaudir d'aquests espais, de la música i de la llum del capvespre.

Les entrades es poden comprar per internet o a la taquilla el mateix dia del concert i tenen un preu de 12€, si es compren per a un sol concert, però també compteu amb un abonament per als tres concerts per un preu únic de 30€.

Nou director de la Mixta

4.04.2024

Us anunciem que hem incorporat un nou director musical al nostre projecte. Es tracta del jove músic Francesc Minguella i amb ell estem preparant ja el repertori de madrigals que presentarem a final de curs, dins el cicle "Vespres de llum al claustre".

bottom of page