top of page

NOTÍCIES

Vespres de llum al claustre
8.06.2023

No és estrany que haguem triat dos espais per a clausurar -de claudere, que vol dir "tancar" i comparteix etimologia amb la paraula claustre- el curs de la Coral Mixta d'Igualada. Dos espais quadrats, doncs aquesta és la forma geomètrica que simbolitza a l'home i les seves quatre dimensions: corporal, intel·lectual, espiritual i relacional. El cercle i el quadrat. L'espai obert cap al cel és el cercle, la bòveda, continguda pel quadrat del clauste que marca les quatre direccions en l'espai, els quatre elements o les quatre estacions de l'any.

Coincidint amb el proper solstici, tornem a oferir a Igualada el cicle "Vespres de llum al claustre". En aquesta ocasió, juntament amb la Mixta, dirigida per Èric Varas, comptarem amb la presència del cor de cambra Noctes, dirigits per Lluís Vilamajó i amb Maria Mauri al piano, uns intèrprets d'excepció i de primer nivell del nostre pais. 

Els concerts tindran lloc a les 9 del vespre, a dos "claustres" o espais emblemàtics de la ciutat: el pati nou de l'antic Escorxador i el claustre de Sant Agustí (Escola Pia).

Us convidem a gaudir d'aquests espais, de la música i de la llum amb la que els omplirem des del projecte Ànimes de paper.

Les entrades es poden comprar per internet o a la taquilla el mateix dia del concert i tenen un preu de 12€, si es compren per a un sol concert, però també compteu amb un abonament per als dos concerts per un preu únic de 20€.

Gira de Setmana Santa 2023

4.03.2023

Carmina Burana arriba al Teatre Municipal l'Ateneu d'Igualada el proper divendres 21 d'abril de la mà de l'Orquestra Simfònica del Vallès i els cors de l'Auditori Enric Granados de Lleida, el Cor Aglepta, el Cor d'Homes i la Coral Mixta d'Igualada, amb Assumpta Mateu (soprano), Jordi Domènech (contratenor) i Toni Marsol (baríton) com a solistes, dirigits per Xavier Puig.

La gira també portarà l'obra a la Factoria Cultural (Terrassa, 31/3), Teatre Tarragona (Tarragona, 14/4), Palau de la Música Catalana (Barcelona, 15/4), Auditori Enric Granados (Lleida, 16/4), Teatre Municipal l'Ateneu (Igualada, 21/4) i Teatre Kursaal (Manresa, 6/5). 

Les entrades d'aquest concert ja fa dies que són exhaurides, pel que, si més no, us convidem a fer un tast d'aquesta música a través de les imatges i la traducció dels textos al català que hem creat per a l'ocasió. Gràcies per tot el vostre suport!

bottom of page