top of page
rosassa.png

Concert Intercanvi
Coral Mixta i Fòrum Vocal

La Coral Mixta d'Igualada i el cor de cambra Fòrum Vocal realitzarem un intercanvi coral aquest mes de febrer en el què compartirem escenari a Igualada i Barcelona.

El 19 de febrer a dos quarts de set de la tarda i acollits per l’església del Roser d’Igualada, actuaran els dos cors. L’entrada serà lliure amb taquilla inversa.

El Fòrum Vocal, amb el seu director Xavier Sans, oferirà obres angleses dels compositors Joseph Barnby, Ralph Vaughan Williams i Hubert Parry i cançons populars catalanes i d’altres procedències diverses. La Coral Mixta d’Igualada, amb el seu director Èric Varas, interpretarà obres de Zubizarreta, Stanford, Duruflé, F. Mendelssohn i el Mestre Just, de qui recentment s’ha celebrat el 125è aniversari del seu naixement.

El concert es repetirà el diumenge següent dia 26 de febrer a les sis de la tarda a l’església de la Verge del Pilar de Barcelona.

El Fòrum Vocal va ser fundat a Barcelona l’any 1994. Actualment està format per una quarantena de cantaires amb una sòlida formació i experiència. En la seva història han interpretat obres de diferent format creades des de l’època medieval fins al nostre segle, i les han interpretat a capella o amb acompanyament instrumental divers. Actualment el seu director és en Xavier Sans i Fortuny, músic de sòlida formació i professor també, que ha dirigit diverses entitats corals. El sotsdirector de Fòrum Vocal, n’Èric Varas, és a la vegada l’actual director de la Coral Mixta.

bottom of page