top of page

NOTÍCIES ANTERIORS

Concert intercanvi amb Fòrum Vocal
8.02.2023

La Coral Mixta d'Igualada i el cor de cambra Fòrum Vocal realitzarem un intercanvi coral aquest mes de febrer en el que compartirem escenari a Igualada i Barcelona, els propers dies 19 i 26.

Fòrum Vocal, amb el director Xavier Sans, oferirà obres angleses dels compositors Joseph Barnby, Ralph Vaughan Williams i Hubert Parry i cançons populars diverses.

La Coral Mixta, amb el seu director Èric Varas, interpretarà obres de Zubizarreta, Stanford, Duruflé, F. Mendelssohn i el Mestre Just, de qui recentment s’ha celebrat el 125è. aniversari del seu naixement. Finalment, els dos cors interpretaran una obra conjunta de Manuel Oltra.
Preu: Entrada gratuïta amb taquilla inversa.

Us hi esperem!

Concert de Sant Esteve a Igualada

4.12.2022

Desembre de 2019 va ser l'any del darrer CONCERT DE SANT ESTEVE a Igualada. Aquests tres anys d'absència forçada fa que enguany tornem amb moltes ganes i algunes novetats: nou repertori, nou director i nou emplaçamet. Però això sí, mateix dia i hora de sempre: el 26 de desembre a 2/4 d'1. I amb la mateixa il·lusió.

El concert portará per títol EL PRIMER NADAL, una de les peces que formaran part del programa, nadala tradicional anglesa harmonitzada pel mestre Joan Just. Interpretarem també obres de Stanford, Mendelssohn, Duruflé, Zubizarreta i Bibiloni.

 

El concert cavia d'ubicació i es farà per primer cop a l'església del Roser, sota la direcció del nostre nou director, Èric Varas.

Les entrades tenen un preu únic de 10€ i es poden adquirir anticipadament a www.tiquetsigualada.cat i també abans del concert a l’entrada de l’església.

Homenatge al mestre Just

1.12.2022

Diumenge 27 de novembre de 2022 vam tenir el privilegi de participar al CONCERT D’HOMENATGE AL MESTRE JOAN JUST I BERTRAN. Juntament amb Joaquim Font, Sandra Roset, el Cor Infantil de l’ECMMI, Cor Exaudio, Cor d’Homes d’Igualada, Cobla Terres de Marca, Banda de Música d’Igualada, Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia i Orquestra Terres de Marca, i la direcció de Montserrat Roset, Carles Prat, el nostre director Èric Varas, Concepció Ramió juntament amb la persona a qui devem la inciativa de l'acte, el director Daniel Mestre.

L'homenatge va comptar, a més, amb un padrí d’honor d'excepció: el mestre Jordi Savall.

La ciutat d’Igualada va retre homenatge al mestre al Teatre Municipal l'Ateneu amb un concert amb motiu del 125è aniversari del seu naixement. L'acte va aglutinar un repertori per a cor, piano, banda, cobla i orquestra, amb un teatre ple fins a la bandera.

Joan Just i Bertran va fundar a la nostra ciutat corals, bandes i va dinamitzar la vida musical de la ciutat. La nostra, la Coral Mixta d'Igualada, és una d'elles i per això estem molt contents i orgullosos d'haver estat part d'aquest merescut homenatge i molt agraïts per la iniciativa del Daniel Mestre.

Taller amb el Lluís Vilamajó

31.10.2022

Els dies 16 i 23 d'octubre hem participat en un taller amb el Llúís Vilamajó. Amb un currículum tan extens com prestigiós, el músic barceloní que actualment col·labora amb la Capella Reial de Catalunya i el seu director Jordi Savall en la preparació del Cor Jove Nacional de Catalunya en porduccions com la Missa en si menor, Magnificat i Passió segons Sant Mateu de J. S. Bach, Vespres de C. Monteverdi, Die Israeliten in der Wüste de C. P. E. Bach; i organitzant l’Acadèmia de Formació Professional, de Recerca i d’Interpretació, ens va descobrir com entén l’ofici de director i el cant coral.

Durant les dues jornades hem pogut gaudir de la manera de fer i les propostes del magnífic músic, tenor i director, treballant sobre peces del nostre repertori  i aprofundint amb les tècniques proposades. Al final del taller vam compartir amb ell una paella i una festa renaixentista que va posar de manifest el bon clima que es va crear en aquesta experiència.

bottom of page